Politica de retur

Ai posibilitatea sa returnezi produsele achizitionate de pe www.blahblahgang.com in termen de 14 zile de la primirea comenzii.

Completeaza online formularul de contact aici incluzand detaliile comenzii: numarul comenzii, motivul pentru retur, apoi impacheteaza produsele in ambalajul original si returneaza coletul la urmatoarea adresa:

Adresa: Str. Matei Basarab 3, bl. c2, ap. 22, Voluntari

Blah Blah Gang nu va accepta colete neachitate sau cu plata la destinatie si nu va suporta costurile retururilor postale.


Conditii de retur:

Daca doresti sa returnezi un produs, te rugam sa tii cont de urmatoarele:

♦ Toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.

♦ Cand primim pachetul, vom inspecta starea produselor inainte de a procesa rambursarea produselor returnate.


Rambursare

Perioada de rambursare pentru comenzi poate varia intre 3 si 14 zile lucratoare de la primirea returului. Dupa ce am inspectat conditia produselor returnate, te vom anunta telefonic sau prin e-mail.

Rambursarea se va face prin transfer bancar. Sunt acceptate doar conturi bancare deschise in Romania, iar rambursarea va fi in lei.

In cazul in care ai achitat prin ramburs, avem nevoie de datele tale bancare pentru a-ti restitui suma, cu mentiunea ca numele titularului contului trebuie sa corespunda cu numele inregistrat la plasarea comenzilor.